Antena Meniu Search
x

Un botoșănean a stâlcit în bătaie doi vecini. I-a lovit cu bâta peste mâini, cap și picioare până i-a băgat în spital

Un tânăr de 34 de ani, zis Libai, a semănat panică, seara trecută, în cartierul Stejari din orașul Botoșani. Înarmat cu o bâtă, individul s-a apropiat de doi vecini care discutau și, fără să scoată un cuvânt, a început să-i lovească pe unde a apucat. 

de Redactia Observator

la 06.01.2023, 10:56

Un botoșănean a stâlcit în bătaie doi vecini. I-a lovit cu bâta peste mâini, cap și picioare până i-a băgat în spital - Observator

Unul dintre bărbați a primit câteva lovituri peste picioare și mâini, iar celălalt a fost lovit în zona capului. Cei doi au ajuns în spital.

„Jandarmii au identificat agresorul, în fapt un vecin de cartier al bărbaților bătuți, zis Libai, în vârstă de 34 de ani și i-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe.

Din cauza gravității rănilor suferite, bărbații agresați au fost transportați la Unitatea de Primire a Urgențelor pentru un control medical mai amănunțit și acordarea îngrijirilor de specialitate necesare. Actele procedurale întocmite de jandarmi vor fi înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani, în vederea competentei soluționări”, a transmis Jandarmeria, potrivit Mediafax.

Motivul agresiunii ar fi fost neînțelegeri mai vechi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un botoșănean a stâlcit în bătaie doi vecini. I-a lovit cu bâta peste mâini, cap și picioare până i-a băgat în spital