Antena Meniu Search
x

Video A dat foc apartamentului fostei soţii şi a pus în pericol un bloc întreg. Locatarii, disperaţi: "Mi-au scos copilul, cu masca de oxigen". Explicaţiile bărbatului

Zeci de oameni au fost prinşi într-o capcană de fum după ce un bărbat gelos a incendiat apartamentul fostei iubite. Femeia nici măcar nu era acasă, iar vecinii săi au fost victime colaterale. Fumul a cuprins rapid tot blocul, iar oamenii au intrat în panică. Mulţi dintre ei, copii, tineri şi bătrâni, au fost scoşi pe geam de pompieri.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 10.11.2021, 19:19

Vezi și

Fumul ameninţă să înghită tot blocul. De frică să nu se intoxice, o familie s-a baricat în apartament şi a sigilat uşa cu bandă adezivă. Pompierii ridică autoscara şi îi scot rând pe rând pe locatari. Unii pe geam, alţii pe balcon. În total, 50 de oameni au fost evacuaţi, 8 dintre ei cu macaraua. Pompierii au bătut la uşile tuturor, să-i scoată din case. "Am vrut să urc scările, să-mi iau băiatul, dar nu mi-au dat voie. Acum mi l-au scos, cu masca de oxigen", spune o locatară.

Bărbatul a vrut să se răzbune pe soţia lui

Incendiul a izbucnit în apartamentul de la etajul 1. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a vrut să se răzbune pe soţia lui. Cei doi nu mai locuiau împreună. Profitând de faptul că femeia era plecată la serviciu, individul a intrat în casă spart uşa şi a dat foc locuinţei. A plecat apoi liniştit şi a fost prins la câteva blocuri distanţă după ceva timp.

  • Reporter: De ce ați făcut gestul acesta?
  • Suspect: Nu știu, poate de... nu știu.
  • Reporter: Din ce motiv? Erați nervos?
  • Suspect: Nu știu, poate din gelozie, poate din ...
  • Reporter: Gelozie pentru ce?
  • Suspect: Pentru că o iubesc prea mult!

În decembrie, femeia îl reclamase pentru violenţă conjugală, dar apoi şi-a retras plângerea. "Violenţă, jigniri, gelozie, băutură. A ameninţat că ne omoară, că ne spânzură, că ne dă foc. A tot insistat să mă sune pe cameră. Bănuiesc că ăsta era şi motivul. Să văd ce vrea să facă", a declarat Simona Mădărăş, soţia piromanului. Aşa arată zona din care au pornit flăcările. De jur împrejur se văr urmele fumului extrem de dens care a inundat casa scărilor şi urmele temperaturilor foarte mari, dezvoltate pe casa scărilor. Inclusiv căţelul soţiei, aflat pe balcon, a fost salvat de pompieri. Apartamentul incendiat a fost complet distrus, iar apartamentele vecinilor sunt negre de fum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » A dat foc apartamentului fostei soţii şi a pus în pericol un bloc întreg. Locatarii, disperaţi: "Mi-au scos copilul, cu masca de oxigen". Explicaţiile bărbatului