Antena Meniu Search
x

Video "A fost ceva groaznic". Pistolarul din Suceava a fost prins și dus în arest. Filmul jafului din cafenea

Jaf ca-n filme într-o cafenea din judeţul Suceava. Un individ a intrat şi a ameninţat vânzătoarea cu o armă. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere din local. Bărbatul a reuşit să plece cu aproape 1.400 de lei. După câteva ore, poliţia l-a identificat şi l-a adus la audieri. Tânărul de 21 de ani ar fi spus că de fapt arma nu era reală şi că a aruncat-o după ce a fugit. 

de Angela Bertea

la 26.01.2022, 16:01

Vezi și

Pentru ce ţi-au trebuit banii?

Regreţi ceva?

Îţi pare rău?

Azi-noapte, tânărul de 21 de ani a fost dus în arestul IPJ Suceava. Pe numele acestuia s-a emis o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, după ce a jefuit o cafenea cu o seară în urmă.

Pe acelaşi subiect

Filmul jafului din cafenea

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere în noaptea jafului se vede cum bărbatul, cu glugă pe cap şi cu faţa acoperită de o mască sanitară intră în cafeneaua din comuna Iaslovăț şi o ameninţă pe vânzătoare cu o armă.

Ştefan Apetrei, proprietar cafenea: Era un pistol, nu ştiu eu exact, dar din ceea ce se vede pe camere e un pistol. Se vede că este un pistol, nu e altceva, nu e cuţit, e pistol, se vede clar.

Colega fetei aflate la casa de marcat nici nu a ştiut ce s-a întâmplat.

Raluca, angajată magazin: Cum eram din spate, am auzit nişte vorbe, aşa, dar nu mi-am imaginat ca şi cum să fi venit o persoană de genul aici. Şi, nu ştiu, a fost ceva groaznic, m-am tot speriat şi eu. 

Hoțul a fugit cu 1.400 de lei

Individul nu a reuşit să fugă cu toţi banii din cafenea. 

Ştefan Apetrei, proprietar cafenea: Aproape de 14 milioane de lei vechi, deci 1.400 de lei au fost, dar nu i-a luat pe toţi, nu a luat toţi banii din casă. Erau mai mulţi. A reuşit să ia doar 1.400 de lei.

La doar câteva ore după comiterea faptei, tânărul s-a trezit cu poliţia la uşă. Oamenii legii l-au dus la audieri, după ce anchetatorii au ridicat mai multe probe din apartamentul său.

Ionuț Epureanu, Comisar șef IPJ Suceava: De la locuinţa respectivă au fost ridicate obiecte de îmbrăcăminte, dar şi o parte din suma de bani ce se bănuieşte a fi sustrasă de la cafeneaua respectivă. 

Potrivit unor surse din anchetă, arma cu care individul ar fi ameninţat-o pe vânzătoare ar fi fost doar o brichetă în formă de pistol. Pentru isprava sa, tâlharul riscă să petreacă ani grei după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "A fost ceva groaznic". Pistolarul din Suceava a fost prins și dus în arest. Filmul jafului din cafenea