Antena Meniu Search
x

Video A fost găsit Daniel, băiețelul de 9 ani dispărut de două zile în Botiz. Copilul a fost căutat inclusiv cu elicopter și drone

Mobilizare impresionantă de forțe în Satu Mare pentru găsirea lui Daniel, băiețelul de 9 ani care a dispărut în urmă cu două zile din localitatea Botiz. Copilul, care a plecat de acasă în 4 septembrie, este căutat de polițiști, jandarmi, pompieri, dar și localnici. Au fost transmise inclusiv mesaje RO-Alert.

de Redactia Observator

la 06.09.2023, 15:06

Vezi și

UPDATE: Deznodământ fericit în cazul băiețelului de 9 ani care a dispărut în urmă cu două zile din Botiz, județul Satu Mare. Copilașul a fost găsit într-un parc, de consilierul primarului din localitate. Din primele informații, Daniel ar fi fost trimis de bunică să aibă grijă de vaci, dar s-a rătăcit.

Populaţia din judeţul Satu Mare a primit, miercuri, mesaje RO-Alert despre copilul de 9 ani din localitatea Botiz, care a plecat de două zile de acasă şi nu a mai revenit.

"Persoana dispărută, Riciceac Daniel Paul, a plecat de la domiciliu în data de 4 septembrie şi nu a mai revenit la locuinţă. Semnalmente: înălţime aproximativă 1.30 metri, greutate aproximativă 35 de kilograme, ochi căprui, păr şaten, faţă ovală. La momentul dispariţiei, acesta purta un pulover de culoare verde, pantaloni lungi de culoare închisă, încălţăminte tip sport de culoare alb şi un chipiu de culoare negru", au precizat reprezentanţii IPJ Satu Mare.

Copilul dispărut în Botiz este căutat cu elicopter și drone

Persoanele care deţin informaţii care să conducă la găsirea acestuia sunt rugate să sune la numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie. 

Inspectoratul General de Aviație a trimis un elicopter pentru a survola zona în căutarea copilului. Aparatul de zbor a fost surprins în zona DN 19, intersecția cu DN 1C, care duce spre Halmeu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » A fost găsit Daniel, băiețelul de 9 ani dispărut de două zile în Botiz. Copilul a fost căutat inclusiv cu elicopter și drone