Antena Meniu Search
x

Galerie foto A fost găsit Denis, băiețelul de 12 ani dispărut în Botoșani. După mai bine de 12 ore de căutări, poliţiştii au dat de el într-un parc

A fost alertă în judeţul Botoşani, după ce un copil în vârstă de 12 ani a dispărut mai bine de 24 de ore. Denis Avieriței, din satul Orășeni Deal, comuna Curtești, a plecat luni dimineaţă la şcoală şi nu s-a mai întors acasă. Din fericire, poliţiştii l-au găsit azi, într-un parc şi, conform poliţiştilor, nu ar fi fost victima vreunei infracţiuni.

de Redactia Observator

la 12.03.2024, 11:29

UPDATE: Copilul a fost găsit într-un parc din municipiul Botoşani. "După 12 ore de căutări, acesta a fost identificat de căre poliţişti, într-un parc din municipiul Botoşani. În acest moment este în afara oricărui pericol, iar pe timpul cât a lipsit de la domiciliu nu a fost victima vreunei infracţiuni. Urmează să stabilim cu exactitate care sunt împrejurările care l-au determinat pe acesta să părăsească domiciliul", a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Copil dispărut de mai bine de 24 de ore, în Botoşani

Polițiștii botoșăneni fac verificări pentru localizarea unui băiat de 12 ani, din satul Orășeni Deal, comuna Curtești, judeţul Botoşani, care a părăsit domiciliul, luni, pentru a merge la școala din localitate, însă acesta nu a revenit la domiciliu până marți dimineața.

Denis Avieriței

Pe acelaşi subiect

Semnalmente Denis Avieriței

Denis Avieriței are aproximativ 1,55 m înălțime, păr șaten tuns scurt, ochi căprui, 45 de kilograme. Când a plecat de acasă, băiatul era îmbrăcat cu geacă din fâș de culoare neagră, pantaloni de trening bleumarin, în picioare purta adidași albi.

Poliția Botoșani roagă cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » A fost găsit Denis, băiețelul de 12 ani dispărut în Botoșani. După mai bine de 12 ore de căutări, poliţiştii au dat de el într-un parc