Antena Meniu Search
x

Foto A fost găsită adolescenta răpită de pe o stradă din Târgu Mureș

Eva Suketes, fata de 15 ani din Odorheiu Secuiesc care ar fi fost luată cu forța de pe o stradă din Târgu Mureș și băgată într-un Audi, a fost găsită. Adolescenta le-a povestit polițiștilor că a fost plimbată cu mașina prin județ, după care a fost lăsată într-o autogară din Târgu Mureș.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 01.12.2020, 08:07

mașină de poliție
Conform Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), răpirea a fost sesizată luni, în jurul orei 17:40 - Poliția Românâ | Mediafax Foto / Sebastian Tataru
  • Caz bizar în Mureș, o fată ar fi fost răpită de pe stradă și plimbată cu o mașină prin județ
  • Polițiștii au precizat că adolescenta a fost lăsată într-o autogară, fiind găsită de unchiul ei

"În ceea ce privește minora de 15 ani, din Odorheiul Secuiesc, a cărei răpire a fost sesizată la data de 30 noiembrie 2020, vă comunicăm că, în această dimineață, aceasta și unchiul său s-au prezentat la sediul Politiei municipiului Târgu Mureș", a transmis IGPR.

Minora a declarat verbal că a fost plimbată cu o mașină prin judetul Mureș, după care a fost lăsată intr-o autogară din Târgu-Mureș, unde a fost găsită de unchiul său.

Polițiștii au dispus încetarea mecanismului "Alertă Răpire Copil", iar cercetările continuă, în vederea identificării autorilor și stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a fost săvârșită fapta.

Fata ar fi fost luată de pe stradă și băgată într-o mașină

Alerta ar fi fost dată luni, în jurul orei 17.40, când Eva Suketes, de 15 ani, din Odorheiul Secuiescu, ar fi fost răpită în timp ce se afla alături de unchiul ei, pe Strada Bega din municipiul Târgu Mureş.

Primele informaţii arată că adolescenta ar fi fost luată cu forţa de persoane necunoscute şi ar fi fost introdusă într-un autoturism de culoare gri, marca Audi, ulterior maşina deplasându-se într-o direcţie necunoscută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » A fost găsită adolescenta răpită de pe o stradă din Târgu Mureș