Antena Meniu Search
x

A fost găsită Rodica, românca dată dispărută în Italia în urmă cu 11 zile. Carabinierii au descoperit-o căzută, lângă o biserică

A fost găsită Rodica Hornea, românca dată dispărută în Italia în urmă cu 11 zile. Femeia de 54 de ani a fost găsită de polițiștii italieni și dusă la un spital.

A fost gasita Rodica Hornea, românca dată disparuta in Italia in urma cu 11 zile

A fost găsită Rodica Hornea, românca dată dispărută în Italia în urmă cu 11 zile. Femeia de 54 de ani a fost găsită de polițiștii italieni și dusă la un spital.

Rodica Hornea era dată dispărută de mai bine de o săptămână, la Caserta, după ce a plecat de la reședința angajatorilor ei, din localitatea Limatola, provincia Benevento, pentru a se întoarce în România.

Potrivit rudelor româncei, îngrijitoarea a căzut recent și s-a lovit la cap, iar angajatorii au decis că aceasta poate pleca acasă în România de sărbători.

Deși acuza probleme de luciditate, pe 20 decembrie, românca a fost condusă de nepoții bătrânilor pe care îi îngrijea în localitatea Caserta, de unde urma să ia autocarul spre România în dimineața următoare.

Pe acelaşi subiect

Rodica s-a cazat la un hotel din apropierea gării, unde și-a petrecut noaptea, potrivit declarațiilor proprietarilor, însă în dimineața următoare a dispărut fără urmă.

Rodica a fost găsită căzută lângă o biserică

Potrivit unor apropiați, Rodica Hornea a fost găsită căzută lângă o biserică de carabinieri, ea fiind transportată la un spital.

Românca a fost găsită chiar în Ajun de Anul Nou, iar informația a fost distribuită pe rețelele de socializare.

"Prietena mea, Rodica Hornea, a fost găsită. Va mulțumesc celor care ati distribuit anuntul pentru a putea fi găsită. Putem spune ca se întâmplă minuni în ajun de An Nou. Pentru familia și prietenii ei, este cel mai frumos cadou de sărbători", a scris una dintre prietenele Rodicăi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-o altă postare pe pagina personală de facebook, Rodica Hornea mulțumește pentru sprijinul primit din partea celor care au distribuit anunțul dispariției ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » A fost găsită Rodica, românca dată dispărută în Italia în urmă cu 11 zile. Carabinierii au descoperit-o căzută, lângă o biserică