Antena Meniu Search
x

Video "A fost o fracțiune de secundă". Sfârșit cumplit pentru un muncitor în Constanţa, după ce un bloc de BCA s-a desprins de la 20 de metri înălţime

Tragedie, ieri, pe un şantier din Piaţa Ovidiu din Constanţa. Un bărbat de 59 de ani a murit după ce o bucată de BCA a căzut de la etajul la şaselea al unei clădiri în construcţie. Muncitorul purta casca de protecţie, însă nu i-a fost de niciun folos. Mai multe anchete au fost deschise în urma accidentului.

de Redactia Observator

la 23.03.2023, 08:23

Vezi și

Blocul de BCA s-a desprins de la 20 de metri înălţime, de la ultimul etaj al clădirii. Ghinionul a făcut ca în acel moment, muncitorul să treacă pe acolo.

A fost lovit direct în cap, iar mai apoi a căzut secerat la pământ. 

Muncitor: A fost vorba de o fracţiune de secundă. Era jos, trecea aici un stivuitor, care lucra aici pe langa.... jos şi un baiat a lucrat şi un colţ la un BCA a cazut jos de la înălţime mare. 

Bărbatul a fost resuscitat aproape o oră, însă fără succes

Pe acelaşi subiect

Colegii au sărit imediat să-l ajute şi au sunat la 112. Un echipaj de terapie intensivă mobilă şi unul de prim ajutor au fost trimise pe şantier. 

Oana Manoilă - ISU Dobrogea: Ajunşi la faţa locului, colegii mei au început imediat manevrele de resuscitare ale victimei, preţ de aproximativ o oră, din păcate însă, fără rezultat. Medicul declarând decesul victimei.

Cazul a intrat în atenția Inspectoratului Teritorial de Muncă și a Poliției Constanța. Echipele celor două instituții vor face cercetări pentru a afla cum s-a petrecut incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "A fost o fracțiune de secundă". Sfârșit cumplit pentru un muncitor în Constanţa, după ce un bloc de BCA s-a desprins de la 20 de metri înălţime