Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video A fost prins vinovatul care a dat foc intenționat la două case din Gura Văii, Brașov. Bărbatul de 60 de ani are probleme cu alcoolul

Poliţiştii l-au prins pe bărbatul suspectat că a dat foc la două case din Gura Văii. Este vorba despre un bărbat de 60 de ani. Două case au ars ca o torţă în urmă cu două nopţi, iar ancheta a arătat că focul a pus şi că incendiul a fost declanşat de o mână criminală. 

de Clara Mihociu

la 26.09.2024 , 15:08

Surse din anchetă spun că bărbatul ar fi dat foc la mai multe case din comuna respectivă și ar fi început asta în urmă cu câteva luni, chiar cu propria sa locuință pe care a incendiat-o.

A fost prins bărbatul suspectat că a dat foc la două case

Ulterior, au mai fost incendii pentru care au fost suspiciuni că focul a fost pus, dar, ultimele două incendii din urmă cu două nopți au fost și cele care au adus probele necesare pentru reținerea bărbatului de 60 de ani.

Vezi și

Pompierii au stabilit că incendiile au pornit de la faptul că a fost pus intenționat focul în acele două locuințe. Nimeni nu era înăuntru la momentul respectiv și nu au existat victime, dar casele au ars în totalitate.

Bărbatul de 60 de ani arre probleme cu consumul de alcool și de-a lungul timpului ar mai fi provocat și alte probleme.

Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate.

Întrebarea zilei
V-aţi cumpăra vreodată o casă scoasă la licitaţie?
Observator » Evenimente » A fost prins vinovatul care a dat foc intenționat la două case din Gura Văii, Brașov. Bărbatul de 60 de ani are probleme cu alcoolul