Antena Meniu Search
x

A furat dubiţa lăutarilor după nuntă, a lovit o maşina, apoi a gonit spre hotel. Aventura unei tinere din Buzău după o noapte de beţie

O tânără de 29 de ani s-a trezit dimineaţa cu poliţia la uşă după o noapte de peripeţii. Cu o seară înainte, fata furase maşina unui lăutar de la o nuntă, a lovit un alt vehicul pe drum şi a condus până la un hotel după care s-a pus să doarmă ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

de Redactia Observator

la 17.01.2024, 19:11

A furat dubiţa lăutarilor după nuntă, a lovit o maşina, apoi a gonit spre hotel. Aventura unei tinere din Buzău după o noapte de beţie
A furat dubiţa lăutarilor după nuntă, a lovit o maşina, apoi a gonit spre hotel. Aventura unei tinere din Buzău după o noapte de beţie - Shutterstock

Totul s-a întâmplat în seara de 14 ianuarie, după ce tânăra de 29 de ani consumase alcool la nuntă şi nu avea cu ce să plece spre hotelul unde era cazată. Remarcând maşina pornită şi cu cheile în contact a echipei de lăutari, s-a hotărât să o fure şi să conducă până la hotel.

Dimineaţa următoare a fost trezită de poliţiştii alertaţi de muzicieni că maşina lor a dispărut. Fata s-a ales cu un dosar penal, fiind acuzată de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Ce alcoolemie avea tânăra

 „Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că, în ziua de 14 ianuarie a.c., membrul unei formații muzicale a lăsat un autovehicul pornit și neasigurat în fața unui restaurant. Bănuita ar fi profitat de neglijența acestuia, ar fi sustras autovehiculul, pe care l-ar fi condus până la o unitate hotelieră, pe traseul parcurs fiind implicată şi într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale”, a transmis IPJ Buzău. 

„În urma investigațiilor, polițiștii au identificat-o și depistat-o pe tânără. Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testată cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Prahoveanca a fost condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a transmis Poliția Buzău. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » A furat dubiţa lăutarilor după nuntă, a lovit o maşina, apoi a gonit spre hotel. Aventura unei tinere din Buzău după o noapte de beţie