Antena Meniu Search
x

A furat o mașină în care se afla un copil de 12 ani, apoi a făcut accident în Craiova. Tânărul nu avea permis de conducere

Incident vineri dimineață în Craiova, unde un tânăr de 19 ani a furat o mașină și a condus-o fără permis, provocând un accident. În mașină era și un copil, care a ajuns la spital, rănit.

de Redactia Observator

la 28.06.2024 , 08:47

- Shutterstock

Conform primelor investigații ale polițiștilor, tânărul a furat un autoturism care era parcat pe strada Spania, cu cheile lăsate în contact. A condus mașina până la o intersecție, unde, la un viraj, a pierdut controlul, a lovit bordura ce desparte sensurile de circulație, s-a răsturnat şi a intrat în stâlpul semaforului.

Copil, rănit

Șoferul și un copil de 12 ani, din Craiova, pasager în autoturism, au fost duși la spital, pentru îngrijiri medicale, primulului fiindu-i recoltate şi probe biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Articolul continuă după reclamă

De asemenea, poliţiştii au stabilit că tanărul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost întocmit un dosar penal pentru furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis şi vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » A furat o mașină în care se afla un copil de 12 ani, apoi a făcut accident în Craiova. Tânărul nu avea permis de conducere