Antena Meniu Search
x

Video A început construcţia primului tunel străbătut de o autostradă. Proiectul unic în România, anunţat de Ciolacu: "E prima oară când avem un plan"

Proiect unic în România postdecembristă. A început construcţia primului tunel străbătut de o autostradă. Premierul Marcel Ciolacu a fost cel care a anunţat "noutatea" în timpul vizitei făcute pe şantierul autostrăzii Sibiu-Piteşti.

de Redactia Observator

la 30.10.2023, 14:39

Vezi și

Premierul a spus că secţiunea ocolită de toate guvernele ultimilor 30 de ani se dezvoltă acum într-un ritm încurajator. Prim-ministrul a vizitat şantierul împreună cu ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu.

El a menţionat cu această ocazie şi că - pentru prima oară în istoria ultimilor ani - s-a creat un echilibru între cheltuieli şi investiţii. În acest moment, ţara noastră are un deficit de 56 de miliarde de lei şi cheltuieli pe investiţii de 57 de miliarde de lei. 

Ciolacu: "Este prima străpungere după perioada comunistă şi nu este o lucrare întinsă"

Marcel Ciolacu, premierul României: Cred că este prima străpungere după perioada comunistă şi nu este o lucrare întinsă, dar foarte dificilă. Aceste trei tronsoane de la Piteşti spre Sibiu, care sunt încă în lucru, au fost ocolite de toţi miniştrii Transporturilor de 30 şi ceva de ani. E primul ministru care închide de la Nădlac până la Constanţa şi o să închidem la fel din Moldova în Constanţa. E prima oară când avem un plan și acest plan prinde contur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » A început construcţia primului tunel străbătut de o autostradă. Proiectul unic în România, anunţat de Ciolacu: "E prima oară când avem un plan"