Antena Meniu Search
x

Video "A încuiat-o în birou şi a nenorocit-o cu toporul". O femeie din Mehedinți, în comă după ce a fost bătută cu bestialitate de propriul şef

Caz şocant în comuna Şimian din judeţul Mehedinţi. O femeie de 38 de ani a ajuns în comă la spital, după ce a fost bătută cu bestialitate chiar de propriul şef. Motivul este unul halucinant, femeia a vrut să-şi dea demisia. Bărbatul de 47 de ani, administratorul societății, a fost reținut pentru 24 de ore.

de Redactia Observator

la 31.05.2023, 08:53

Vezi și

Totul s-a petrecut într-un magazin din comuna Şimian. Femeia era angajată de mai bine de doi ani, iar în urmă cu numai câteva zile, sătulă de comportamentul şefului său, a mers să-şi dea demisia.

În comă după ce a fost bătută cu bestialitate de propriul şef

 Daniel Sabin Rascotă, soțul femeii: A depus cererea pentru demisie acum patru zile. Nu a vrut să o primească. I-a zis "să vii luni-marţi". I-a trimis apoi mesaj să se ducă la lucru, să-şi depună demisia şi să-i dea diferenţa de bani.

Din păcate, lucrurile nu au decurs cum a sperat femeia. Supărat că şi-ar putea pierde angajata, bărbatul s-a năpustit cu bestialitate asupra acesteia cu un topor, reproşându-i că ar fi furat un pachet de cafea din magazin.

Pe acelaşi subiect

Mai iei de la mine? Spune!  

Gabriela Ciocioană, purtător de cuvânt IPH Mehedinți: Secţia de poliţie rurală Şimian a fost sesizată de un bărbat din comuna Şimian, cu privire la faptul că soţia sa, o femeie de 38 de ani, ar fi fost agresată de administratorul societăţii la care lucrează, un bărbat de 47 de ani.

Daniel Sabin Rascotă, soțul femeii: El în timpul acela când a zis că îi dă diferenţa de bani şi a încuiat-o în birou la dânsul şi a nenorocit-o cu toporul.

După ce a lăsat-o să zacă într-o baltă de sânge, cu ultimele puteri, femeia s-a urcat la volan şi a plecat spre casă. Din nefericire, din cauza rănilor foarte grave, aceasta s-a prăbuşit la pământ, chiar la intrarea în locuinţă. Soţul aceseia a fost cel care a găsit-o inconştientă.

Elena Bololoi, purtător de cuvânt: A fost adus o pacientă de 37 de ani, în stare agravată, cu o comă de gradul unu pe doi. Cu multiple leziuni, la nivelul membrelor inferioare, leziune coloană cervicală şi este în curs de investigaţie.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe.  Bărbatul de 47 de ani, administratorul societății, care a lovit-o pe angajata sa a fost reținut pentru 24 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "A încuiat-o în birou şi a nenorocit-o cu toporul". O femeie din Mehedinți, în comă după ce a fost bătută cu bestialitate de propriul şef