Antena Meniu Search
x

A înjunghiat un preot în curtea unei mănăstiri, apoi s-a sinucis. Bărbatul din Republica Moldova s-a spânzurat într-o pădure

Incident șocat în Republica Moldova. Un preot a fost găsit înjunghiat în curtea unei mănăstiri. Atacatorul, care era un localnic, a fost găsit apoi stânzurat într-o pădure. 

de Redactia Observator

la 11.03.2024, 11:08

A înjunghiat un preot în curtea unei mănăstiri, apoi s-a sinucis. Bărbatul din Republica Moldova s-a spânzurat într-o pădure
A înjunghiat un preot în curtea unei mănăstiri, apoi s-a sinucis. Bărbatul din Republica Moldova s-a spânzurat într-o pădure - Profimedia (poză ilustrativă)

Starețul mănăstirii „Acoperământul Maicii Domnului” din localitatea Cosăuți din raionul Soroca a fost găsit înjunghiat în curtea mănăstirii. Potrivit autorităților, tragedia a avut loc în dimineața zilei de 10 martie, în jurul orei 8:00. 

A înjunghiat un preot, apoi s-a sinucis

La fața locului a intervenit un echipaj al Poliției și ambulanța. Oamenii legii au stabilit că preotul ar fi fost înjunghiat din spate cu un cuțit. Făptașul era un localnic care timp de un an a fost mereu la slujbele oficiate de preot, potrivit deschide.md.

După ce l-a ucis pe preot, bărbatul a mers într-o pădure din apropiere și și-a pus capăt zilelor.  Cadavrul acestuia a fost găsit cu ajutorul unei drone ridicate de polițiști. Oamenii legii informează că medicii au reușit să-l resusciteze pe preot, dar starea lui este foarte gravă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » A înjunghiat un preot în curtea unei mănăstiri, apoi s-a sinucis. Bărbatul din Republica Moldova s-a spânzurat într-o pădure