Antena Meniu Search
x

Video "A luat foc jos la metrou". Filmul incidentului din staţia Costin Georgian: pompierii au activat planul roşu, peste 100 de oameni au fost evacuaţi urgent

Panică, ieri, la staţia de metrou Costin Georgian din Capitală. Un incendiu a izbucnit din cauza unui scurt ciurcuit la izolaţia unui conductor electric de lângă şina de tren. 100 de persoane au fost evacuate, iar două autospeciale de pompieri au intervenit la stingerea flăcărilor. Cirulaţia metroului a fost oprită mai bine de o oră.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 20.04.2023, 07:42

Vezi și

Fumul dens şi flăcările care au izbucnit, ieri, pe şina metroului de la staţia Costin Georgian au creat panică în rândul călătorilor. "A fost un cablu şi fum. S-a încins şi degajă miros şi fum, cineva a sunat la 112. A intrat lumea în panică", a declarat un călător. "A luat foc jos la metrou. A ieşit un val de persoane. Fum am văzut, se vedea ca o ceaţă", spune o martoră.

Peste 100 de persoane au fost evacuate de pompieri

Peste 100 de persoane au fost evacuate de pompieri de aici de la staţia de metrou Costin Georgian, iar circulaţia trenurilor a fost oprită pe ambele sensuri. În urma apelului 112 mai multe echipaje de pompieri, poliţie şi jandarmi au ajuns în cel mai scurt timp la faţa locului şi au asigurat zona. Din cauza pericolului a fost alertat în prealabil şi planul roşu de intevenţie. Două autospeciale de pompieri au intervenit la stingerea incendiului.

"A fost o degajare de fum care a fost periculoasă pentru persoanele care se aflau în staţie sau cele care ar fi coborât din următoarele garnituri de metrou. Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment. După au procedat la identificarea focarului care a fost identificat la nivelul sensului de deplasare către Republica la o şină unde a ars un conductor electric pe 2m liniari", a declarat Vasile Daniel - ISU Bucureşti Ilfov. Din cauza pericolului provocat de fumul gros au fost luate măsuri suplimentare. Pompierii au verificat următoarea staţie de metrou din apropiere, iar două troleibuze au fost nevoite să devieze de la traseu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "A luat foc jos la metrou". Filmul incidentului din staţia Costin Georgian: pompierii au activat planul roşu, peste 100 de oameni au fost evacuaţi urgent