Antena Meniu Search
x

Fum la stația de metrou Costin Georgian, după un scurtcircuit la șine. Călătorii au fost evacuaţi, circulaţia trenurilor a fost oprită și, ulterior reluată

Pompierii au intervenit, în urmă cu puțin timp, la stația de metrou Costin Georgian, după ce au fost semnalate degajări de fum. Din primele informații, s-a produs un incendiu cauzat de un scurtcircuit la consola șinei de contact. Militarii au acționat cu stingătoare, incendiul fiind lichidat. Călătorii au fost evacuați, circulaţia trenurilor de metrou fiind oprită pe ambele sensuri.

de Redactia Observator

la 19.04.2023, 15:33

Vezi și

UPDATE: ”La 15.06 circulaţia trenurilor de metrou a fost reluată normal”, au anunţat reprezentanţii Metrorex. La rândul lor, reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au precizat că, în urma verificărilor făcute şi la staţia Titan, nu sunt degajări de fum dinspre Costin Georgian. ”La staţia Costin Georgian a ars izolaţia unui conductor electric pe o lungime de 2 metri liniari”, a arătat ISU.

Degajare puternică de fum la staţia de metrou Costin Georgian. Reacția Metrorex

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, s-a semnalat o degajare de fum la staţia de metrou Costin Georgian, astfel că a fost luată măsura de evacuare a călătorilor. Circulaţia metroului este oprită pe ambele sensuri şi se acţionează pentru identificarea focarului.

Nu sunt victime, au precizat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov. ”Ca urmare a unei defecţiuni tehnice (conturnarea unui izolator) la intrarea în staţia Costin Georgian, în jurul orei 14.00, circulaţia trenurilor de metrou a fost reorganizată. La acest moment personalul Metrorex împreună cu echipe ale ISU, din zona respectivă, intervin pentru localizare, remediere şi repunerea trenurilor conform graficelor de circulaţie”, au transmis, la rândul său, reprezentanţii Metrorex.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Fum la stația de metrou Costin Georgian, după un scurtcircuit la șine. Călătorii au fost evacuaţi, circulaţia trenurilor a fost oprită și, ulterior reluată