Antena Meniu Search
x

Video A murit Camelia Tișe, fosta soție a președintelui CJ Cluj. Femeia a fost găsită fără suflare în propria casă

Fosta soţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Camelia Tişe, a fost găsită moartă, în această dimineaţă, în propria locuinţă. Femeia, în vârstă de 47 de ani locuia singură într-un apartament aflat într-o clădire de birouri în care avea şi un birou notarial. Camelia Tişe a divorţat de şeful Consiliului Judeţean în urmă cu şase ani, iar fiul lor locuia cu tatăl. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 05.02.2024, 14:24

Vezi și

Este mult prea devreme ca anchetatorii o cauză a decesului, însă, potrivit celor care au efectuat cercetările la faţa locului, la o primă evaluare a cadavrului, nu au fost găsite urme vizibile de violenţă.

Cauza morţii va fi stabilită în orele sau zilele viitoare de către cei de la IML Cluj, acolo unde trupul neînsufleţit a fost transportat deja.

Alarma s-a dat în această dimineaţă, puţin după ora 8.00, când femeia angajată să facă curat în apartamentul Cameliei Tişe a găsit-o fără suflare. A sunat la 112, iar în scurt timp, în locuinţa de la etajul 12 al clădirii, la parterul căreia avea şi cabinetul notarial, au venit atât poliţştii, cât şi o ambulanţă. Medicii nu au mai putut face, însă nimic, pentru că, spun ei, moartea era deja instalată de câteva ore, cel mai probabil a decedat în cursul nopţii.

Camelia Tişe nu era cunoscută cu probleme de sănătate

Criminaliştii au rămas în apartament câteva ore bune. Au căutat indicii care să îi ajute să reconstituie ultimele ore sau chiar ultimele zile din viaţa Cameliei Tişe, pentru că aceasta nu era cunoscută cu probleme de sănătate.

Femeia locuia în această clădire din anul 2018, după ce a divorţat de preşedintele Consiliului Judeţean Alin Tişe. Împreună aveau un copil de 13 ani, care este în grija tatălui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » A murit Camelia Tișe, fosta soție a președintelui CJ Cluj. Femeia a fost găsită fără suflare în propria casă