Antena Meniu Search
x

Video A murit girafa April, eutanasiată. Animalul a devenit o senzație mondială, după ce milioane de persoane au urmărit-o cum naşte, în direct

Girafa April, care a devenit celebră pe internet, după ce a dat naştere puiului său live, pe Youtube, în 2017, a murit la vârsta de 20 de ani.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 03.04.2021, 09:54

Girafa April a murit eutanasiată, pentru că suferea de artrită - Profi Media

A murit girafa April

Îndrăgita girafă a fost eutanasiată la recomandarea medicilor veterinari, din cauza înrăutățirii artritei de care suferea, a anunţat Animal Adventure Park din Harpursville, New York, scrie CNN.

"Ne întristăm şi noi, laolaltă cu milioanele de fani ai lui April, aproape sau departe, în timp ce ne luăm rămas bun de la girafa care poate fi creditată cu stabilirea unui punct de sprijin pentru conștientizarea populaţiei de girafe și a protejării lor. În timp ce amprentele copitelor sale se vor eroda în timp, amprenta pe care a făcut-o în inimile oamenilor din întreaga lume nu o să dispară niciodată", precizează reprezentanţii grădinii zoologice.

Parcul pentru animale a fost casa girafei April de aproape șase ani. Ea a născut cinci pui, inclusiv pe  Tajiri, care a făcut-o faimoasă. El a fost, de asemenea, primul pui care s-a născut în parcul pentru animale, cu sute de mii de oameni care urmăreau fluxul live al nașterii sale. Medicii veterinari au observat că girafa arăta semne notabile de osteoartrita în vara anului 2020. În ciuda eforturilor lor extinse - care au inclus suplimente articulare, medicamente pentru durere, modificări dietetice, tăierea copitelor și chiar instalarea unei pardosele căptușite în hambarul ei, girafa a continuat să-și piardă mobilitatea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Pentru îngrijitorii ei și pentru echipa noastră de aici, ea este un membru prețios al familiei noastre și, deși știam că această zi va veni în cele din urmă, inimile noastre sunt îndurerate", a declarat proprietarul Parcului Animal Adventure Jordan Patch într-un comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » A murit girafa April, eutanasiată. Animalul a devenit o senzație mondială, după ce milioane de persoane au urmărit-o cum naşte, în direct