Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video A murit strivit între fiare, la 11 ani, după ce a mers cu tatăl său să-i arate cum conduce TIR-ul. Filmul accidentului cumplit de pe Autostrada Soarelui

Accident înfiorător pe Autostrada Soarelui. Un copil de 11 ani a murit strivit în cabina unui camion de mare tonaj. Tatăl lui, care era la volan, îl luase în cabină să îi arate cum conduce mastodontul. Într-o curbă, însă, bărbatul a pierdut controlul TIR-ului. 

de Bogdan Dinu

la 06.10.2024 , 19:26

Camionul încărcat cu alimente mergea, azi-noapte, pe o ploaie deasă, de la Bucureşti la Constanţa. TIR-ul a derapat în dreptul localităţii Lehliu-Gară. A lovit parapetul de protecţie şi s-a răsturnat. 

Copilul de 11 ani a murit pe loc, iar tatăl său e în stare gravă

După mai bine de 15 ore de la producerea accidentului, epava tirului se află în continuare răsturnată pe marginea autostrăzii şi blochează banda de ieşire către localitatea Lehliu-Gară. 

Vezi și

Fiul şoferului, un băiat de clasa a cincea, a murit pe loc. Tatăl lui a fost dus, în stare gravă, la spital, unde medicii fac tot posibilul să îi salveze viaţa. Poliţiştii care au început ancheta trebuie să afle dacă accidentul a fost provocat de o defecţiune tehnică sau de eroare umană.

Autorităţile au adus inclusiv o macara de mare tonaj pentru a încerca să repună tirul pe roţi.

România rămâne în continuare ţara cu cele mai însângerate şosele din Uniunea Europeană. Peste 1.500 de oameni au murit, anul trecut, în accidente rutiere, iar 3.500 au fost grav răniţi. 

Bogdan Dinu Like

Bogdan Dinu s-a alăturat echipei Observator în anul 2020. În prezent activează în cadrul redacției Antena1 ca reporter de eveniment și investigații specializat în domeniul afacerilor interne.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » A murit strivit între fiare, la 11 ani, după ce a mers cu tatăl său să-i arate cum conduce TIR-ul. Filmul accidentului cumplit de pe Autostrada Soarelui