Antena Meniu Search
x

Video A născut-o și a aruncat-o la gunoi. Ce riscă mama fetiței, găsită de un angajat de la salubritate pe banda de sortare a deșeurilor din Oravița

Descoperire macabră la o groapă de gunoi din Oraviţa. Trupul fără viaţă al unui bebeluş de numai câteva zile a fost găsit într-un sac de plastic aruncat printre deşeuri. Un angajat a descoperit cadavrul fetiţei nou-născute în timp ce sorta resturile menajere şi a alertat poliţiştii.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 21.03.2023, 13:34

Vezi și

Trupul fetiței a fost transportat la morga spitalului din Reșița pentru efectuarea necropsiei și urmează să se stabilească dacă s-a născur moartă sau a fost ucisă după aceea. 

Ce riscă mama bebelușului găsit la gunoi

Descoperirea a fost făcută ieri e angajatul firmei de salubritate, care lucra la sortarea deșeurilor. Sacul de plastic în care se afla trupul nou-născutului a ajuns pe banda de sortare, iar când bărbatul a verificat ce se află în interior a avut un șoc.  A sunat la 112, iar locul a fost împânzit de poliști și criminaliști. 

Anchetatorii au reușit să afle până în acest moment că este vorba de o fetiță care nu pare să aibă mai mult de câteva zile și că acul în care se afla trupul acesteia a fost aruncat la un tomberon din oraș, iar apoi mașina de salubritate l-a transportat la groapa de gunoi , odată cu celelalte deșeuri.

În acest moment se fac cercetări pentru identificarea mamei și se fac verificări inclusiv la toate maternitățile din județ.

Dacă mama va fi găsită, va fi supusă unei expertize psihiatrice pentru a se afla dacă nu era într-o stare de tulburare cauzată de naștere, pentru că în acest caz, dacă a comis fapta într-o astfel de stare, pedeapsa este mai mică de până la 5 ani de închisoare. Dar dacă se va stabili că a comis fapta în timp ce se afla în deplinătatea facultăților mintale riscă să fie cercetată pentru omor, iar în acest caz pedeapsa este de până la 25 de ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » A născut-o și a aruncat-o la gunoi. Ce riscă mama fetiței, găsită de un angajat de la salubritate pe banda de sortare a deșeurilor din Oravița