Antena Meniu Search
x

Video "A omorât fata. Ce nenorocit". Crimă oribilă în Petroşani: şi-a strâns fosta iubită de gât până a lăsat-o fără suflare. Bărbatul a vrut apoi să se sinucidă

Crimă şocantă în Petroşani. O femeie de 31 de ani, medic veterinar, a fost ucisă de fostul iubit chiar în cabinetul unde lucra. Când şi-a dat seama ce a făcut, bărbatul a încercat să se sinucidă, însă a fost salvat la timp. Rănile nu îi pun viaţa în pericol şi va fi cercetat pentru omor.

de Redactia Observator

la 09.12.2023, 19:20

Vezi și

Individul s-ar fi întors din străinătate şi ar fi mers la clinica unde lucra femeia de 31 de ani pentru o discuţie despre relaţia lor. Medicul veterinar i-ar fi spus că nu mai vrea să fie împreună. Orbit de furie, individul a strâns-o de gât până a lăsat-o fără suflare. "A omorât fata. Femeia e tânără, săraca. Ce nenorocit", a spus unul dintre martori. "Fapta a avut loc în interiorul unui cabinet veterinar din localitatea Petroşani, dar fără legătură cu activitatea profesională a victimei", a declarat Sanda Ionela Draia, purtător de cuvânt Parchet.

Bărbatul va fi cercetat pentru omor

După atac, bărbatul a încercat să se sinucidă. Rănile pe care şi le-a provocat în zona pieptului, nu îi pun viaţa în pericol. "El a fost salvat. A fost investigat la Spitalul de Urgenţă Petroşani. Nu s-a impus internarea. Momentan a fost identificat presupusul autor. El se afla in custodia organelor de urmarire penala, va fi audiat", a declarat Sanda Ionela Draia, purtător de cuvânt Parchet.

Bărbatul va fi cercetat pentru omor de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "A omorât fata. Ce nenorocit". Crimă oribilă în Petroşani: şi-a strâns fosta iubită de gât până a lăsat-o fără suflare. Bărbatul a vrut apoi să se sinucidă