Antena Meniu Search
x

Video A primit şpagă o maşină de lux pentru a închide ochii la o serie de nereguli dintr-un contract PNRR. Consilierul din Ministerul Dezvoltării riscă 7 ani de închisoare

Un angajat din ministerul Dezvoltării a fost reţinut de procurorii anticorupţie pentru luare de mită după ce a ignorat mai multe nereguli în schimbul unei maşini de 80.000 de euro.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 27.10.2021, 20:14

Vezi și

Viorel Dinu, consilier evaluare-examinare în cadrul Ministerului Dezvoltării, este cel care a cerut şi a şi primit o mită sub forma unei maşini în valoare de 80.000 de euro. Pentru asta nu trebuia să facă altceva decât să închidă ochii şi să nu vadă mai multe neregului făcute de una dintre societăţile comerciale unui om de afaceri.

Consilierul riscă între 2 şi 7 ani de închisoare

Respectivele nereguli ar fi atras nu doar sancţiuni, ci şi anularea mai multor contracte importante. Vorbim despre contracte de execuţie, lucrări finanţate prin PNRR. Omul de afaceri nu a stat pe gânduri şi a oferit această mită consilierului, printr-un intermediar. Consilierul a fost reţinut de DNA şi riscă între 2 şi 7 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » A primit şpagă o maşină de lux pentru a închide ochii la o serie de nereguli dintr-un contract PNRR. Consilierul din Ministerul Dezvoltării riscă 7 ani de închisoare