Antena Meniu Search
x

Video "A pus un picior peste balustradă". Scene de groază într-un bloc din Reșița, după ce o tânără s-a certat cu iubitul

Problemele în dragoste au dus-o pe o tânără din Reșița în pragul sinuciderii. Femeia şi-a sunat iubitul şi l-a anunţat că se va arunca de la etajul 7 al blocului în care locuia. După zeci de minute în care a stat pe marginea balconului şi s-a certat la telefon cu iubitul ei, sub privirile îngrozite ale vecinilor, tânăra a fost convinsă să renunţe la ideile sinucigaşe. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

 

de Vali Popovici

la 19.05.2022, 08:17

Vezi și

Certurile cu iubitul din ultima vreme au dus-o pe o tânără din Reşiţa în pragul disperării. Deznădăjduită, femeia a ieşit pe balconul apartamentului în care locuia, la etajul 7, de unde şi-a sunat iubitul şi l-a anunţat că se aruncă.

Iubitul a convins-o pe fată să renunțe la gestul extrem

Vecinii, care au văzut ce vrea tânăra să facă, au sunat imediat la 112: "A pus un picior peste balustradă, apoi s-a băgat înapoi înăuntru, apoi iar a ieşit".

În doar câteva clipe, Centrul Civic al municipiului Reşiţa a fost împânzit de echipaje ale poliției, pompierilor și ambulanței. După lungi discuţii la telefon cu prietenul, dar și cu negociatorii poliției, tânăra a fost convinsă că există și alte metode de a-şi rezolva problemele şi, în cele din urmă, a renunțat la gestul extrem. "Deci a încercat cumva să o facă, dar a calmat-o prietenul".

Pe acelaşi subiect

Lt Ioan Tilca, ISU Semenic: Aceasta a fost convinsă de către echipajul de poliţie şi de către SAJ să renunţe la gestul cu care ameninţa. 

Tânăra a fost transportată la spital pentru un control de specialitate.

O tânără care amenința că se aruncă de pe bloc a alunecat și a căzut în gol, tot în Reșița

Un caz asemănător s-a petrecut săptămâna trecuta tot în Reşiţa, unde o tânără de 22 de ani s-a urcat pe acoperişul unui bloc cu 4 etaje şi a ameninţat că se aruncă.

Aceasta a ajuns la spital în stare gravă după ce a alunecat în timp ce încerca să coboare de pe acoperiş şi a căzut în gol de la 15 metri înălţime. Tânăra se află acum în afara oricărui pericol. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "A pus un picior peste balustradă". Scene de groază într-un bloc din Reșița, după ce o tânără s-a certat cu iubitul