Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A scăpat ca prin urechile acului, după ce a intrat cu maşina sub roţile unui TIR. Şoferul de 18 ani pierduse controlul volanului 

Un şofer începător a supravieţuit miraculos, după ce a intrat cu maşina direct sub roţile unui autotren. Tânărul în vârstă de 18 ani circula pe Drumul Naţional 6, între Drobeta Turnu Severin şi Orşova, şi brusc a pierdut controlul volanului, apoi a intrat pe sensul opus de mers unde s-a ciocnit violent cu mastodontul. În urma impactului, autoturismul a fost pur şi simplu zdrobit, iar şoferul a rămas prins minute în şir între fiare. Nimeni nu credea că băiatul va fi găsit în viaţă.  

de Redactia Observator

la 19.08.2024 , 08:23

Şoferul de 18 ani a rămas prins între fiarele maşinii, după ce a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens unde s-a izbit de autotren. "Mi-a intrat în faţă de pe contrasens. Unde să eviţi dacă intră în tine?"

În urma impactului extrem de violent, maşina tânărului s-a tranformat într-un morman de fiare, şi l-a prins pe acesta ca într-o menghină. Sosiţi la faţa locului, salvatorii nu i-au dat nicio şansă de supravieţuire. Însă, ca printr-o minune, băiatul era încă în viaţă.

"Am constatat că avem o persoană încarcerată într-un autoturism. Au acţionat pentru extragerea victimei. Persoana încarcerată, conştientă, cooperantă, cu ceva fracturi". Tânărul de 18 ani a ajuns imediat pe mâna medicilor.

Vezi și

"Prezintă o politraumă cu fracturi la nivelul femurului stâng, cu plăgi escoriate foarte, foarte multe, cu traumatism cranio-cerebral, cu traumatism facial, dar conştient", a precizat Amina Nicolicea, medic SAJ Mehedinţi. Acesta a fost transportat de urgenţă la spital. Poliţia a deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » A scăpat ca prin urechile acului, după ce a intrat cu maşina sub roţile unui TIR. Şoferul de 18 ani pierduse controlul volanului