Antena Meniu Search
x

Video "A trebuit să ieşim pe burtă, nu puteam să respirăm". Un restaurant din Buzău s-a făcut scrum. De la ce ar fi pornit focul

Un incendiu violent a făcut scrum, ieri, restaurantul unei unităţi de cazare din localitatea Izvoranu, din Buzău. Flăcările au mistuit întreaga clădire din lemn, până la fundaţie. În restaurant se aflau doar angajaţii, care au reuşit să iasă la timp, înainte ca flăcările să pună la pământ clădirea.

de Adrian Bonciu

la 05.11.2022, 10:06

Vezi și

Întreaga construcţie din lemn s-a făcut scrum, iar din restaurant a rămas doar fundaţia de beton. Mai bine de 6 ore s-au luptat pompierii cu flăcările. "Se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi la un corp de clădire cu destinaţia restaurant, construcţie din lemn. De asemenea s-a protejat cel de-al doilea corp cu o suprafaţă de 150 de metri pătraţi", a declarat Eduard Dumitriu, ISU Buzău.

Angajaţii au încercat să stingă focul până la venirea pompierilor

"Până au venit pompierii, nu mai era nimic. Singurul lucru ce am mai putut face, am încercat să-l izolăm să nu ardă şi clădirea anexată", spune un angajat. Cei care au dat alarma au fost angajații restaurantului, care au observat că iese fum pe lângă hornul centralei. Au sărit imediat cu stingătoarele, dar fără succes. Din fericire toți angajații au reușit să se evacueze la timp.

"Am dat cu extinctorul, s-a stins iniţial prima flacără. Până am venit şi cu al doilea extinctor, flacăra s-a reaprins, s-a extins şi n-am mai putut face nimic. A trebuit să ieşim pe burtă de acolo că nu puteam să mai respirăm", povesteşte un angajat. Potrivit datelor preliminare, flăcările ar fi pornit de coșul de fum și s-au extins apoi la acoperișul clădirii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "A trebuit să ieşim pe burtă, nu puteam să respirăm". Un restaurant din Buzău s-a făcut scrum. De la ce ar fi pornit focul