Antena Meniu Search
x

A venit Moş Nicolae!

A venit Moş Nicolae! A avut cadouri, mai mici sau mai mari, pentru toţi copiii. Aseară, în fiecare casă a fost un furnicar. Micuţii au muncit din greu să-l impresioneze pe Moş. Au curăţat ghetuţele şi au făcut promisiuni că nu-şi vor mai supăra părinţii.

Vezi și

 A venit Moş Nicolae! A avut cadouri, mai mici sau mai mari, pentru toţi copiii. Aseară, în fiecare casă a fost un furnicar. Micuţii au muncit din greu să-l impresioneze pe Moş. Au curăţat ghetuţele şi au făcut promisiuni că nu-şi vor mai supăra părinţii. Apoi, s-au culcat mai devreme. În această dimineaţă, bucuria lor la găsirea darurilor a fost de nepreţuit.

Petre, chiar dacă are numai un an şi cinci luni, renunţă la jucării câteva minute. Ştie că trebuie să vină Moş Nicolae, aşa că îşi lustruieşte, pentru prima dată, singur, ghetuţele. Abia apoi merge la culcare.

Emoţiile parcă sunt mai puternice ca niciodată. David nu mai are energia din fiecare seară. Trebuie să fie cuminte, ca Moşul să îi îndeplinească dorinţele. La doi ani şi şapte luni, deja ştie care ar fi traseul misteriosului moş.

Într-o altă casă, o fetiţă îl aşteaptă pe Moş. Natalia a fost cuminte, dar stă, totuşi, cu inima strânsă. Se teme să nu primească o nuieluşă. Ca un rezumat al anului, ştie exact cum au stat lucrurile, în privinţa ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » A venit Moş Nicolae!