Antena Meniu Search
x

A venit să se angajeze în Parlament şi a fost prinsă cu o ţigară care ar fi conţinut substanţe interzise. Tânăra a ajuns în cele din urmă la audieri

O tânără care mergea la un interviu de angajare la Palatul Parlamentului a fost oprită la controlul de securitate, după ce a fost prinsă cu o ţigară care ar fi conţinut substanţe interzise. Aceasta a fost dusă la audieri, iar acum se fac cercetări pentru a se stabili dacă ţigara conţinea droguri sau doar tutun. 

de Redactia Observator

la 17.05.2023, 20:48

Vezi și

Potrivit reprezenţilor Camerei Deputaţilor, la punctul de acces A3S2 din Palatul Parlamentului s-a prezentat o persoană care a fost oprită, suspectându-se că deţinea substanţe interzise. Aceasta nu a trecut de punctul de control şi, conform procedurilor legale, a fost dusă la Sectia 17 de Poliţie.

Tânăra prinsă cu ţigara venise pentru a se angaja ca secretară

"La data de 17 mai 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 17 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la punctul de acces într-o instituţie publică din Sectorul 5, ar fi fost identificată o persoană care ar fi avut asupra sa o ţigară, confecţionată manual. Persoana a fost condusă la sediul secţiei în vederea continuării verificărilor, urmând ca ţigara să fie expertizată", a transmis, la rândul său, Poliţia Capitalei.

Conform unor surse, tânăra prinsă cu ţigara venise pentru a se angaja ca secretară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » A venit să se angajeze în Parlament şi a fost prinsă cu o ţigară care ar fi conţinut substanţe interzise. Tânăra a ajuns în cele din urmă la audieri