Antena Meniu Search
x

"A vrut să mă scuture, intenția lui adevărată fiind de a mă atinge pe sâni". O fată de 18 ani din Constanța susține că a fost agresată sexual de un șofer de microbuz

O tânără de 18 ani din Constanța susține că a fost agresată sexual în două rânduri de un șofer de microbuz pe ruta Murfatlar-Constanța în decursul acestui an. Ultimul incident a avut loc pe 19 decembrie, când, spune fata, bărbatul ar fi încercat să o mângâie pe sâni.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 20.12.2023, 17:26

"A vrut să mă scuture, intenția lui adevărată fiind de a mă atinge pe sâni". O fată de 18 ani din Constanța susține că a fost agresată sexual de un șofer de microbuz - Shutterstock

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, victima a povestit întregul incident și susține că nu este singurul caz. Tânăra nu a ezitat și a depus plângere la poliție, lucru confirmat și de oamenii legii.

Agresată de șoferul de microbuz

„Bună ziua! Vin către dumneavoastră cu o problemă ce se tot repetă. Unul dintre șoferii de pe microbuzele de pe ruta Murfatlar-Constanța (MCS) are un comportament total neadecvat nu doar pentru locul său de munci ci societate în general.

În această dimineață așteptam să urc în microbuz, însă șoferul, Petre Feraru din satul Lanurile, încerca să mă convingă să fumez cu el o țigară. În cele din urmă, acesta a coborât, stând în pragul ușii. Domnul a vrut să mă “scuture”, intenția lui adevărată fiind de a mă atinge pe sâni. L-am apucat de mână și l am împins, iar apoi am urcat în microbuz. În urmă cu cateva luni bune, acest șofer a profitat de faptul că eram singură în microbuz și a început să mă “mângâie” pe picioare și să îmi facă avansuri. I-am spus că nu îmi doresc așa ceva, dar domnul nu m-a lăsat să cobor până nu i-am dat numărul de telefon și s-a asigurat că este al meu, apelându-mă. Știu că nu sunt singura fată căruia i-a făcut avansuri acest domn de 27 de ani.

Pe acelaşi subiect

Vi se pare normal comportamentul domnului cu o elevă de 17, respectiv 18 ani? Mie nu! Iar situația nu va rămâne așa! Este inadmisibil ca un barbat în toată firea să se comporte astfel cu niște fete. Mai mult, domnul nici nu mi-a dat bon pentru suma plătită pentru drumul Murfatlar-Constanța.

Încurajez toate persoanele ce au fost hărțuite de acest domn să depună sesizare, nu putem accepta așa ceva!”, scrie tânăra.

Ce spun polițiștii

Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la o femeie, ce ar fi fost agresată sexual, într-un microbuz, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele: La data de 20 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Biroul de Investigații Criminale au fost sesizați, de o femeie, de 18 ani, cu privire la faptul că la data de 20 ianuarie a.c. și 19 decembrie a.c., ar fi fost agresată sexual, de un bărbat, de 31 de ani, într-un microbuz de transport persoane, respectiv într-o stație de microbuz din orașul Murfatlar. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "A vrut să mă scuture, intenția lui adevărată fiind de a mă atinge pe sâni". O fată de 18 ani din Constanța susține că a fost agresată sexual de un șofer de microbuz