Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "A zis să mă ridic în picioare că dacă nu mă execută". Bărbat de 55 de ani, împuşcat cu pistolul cu bile de un tânăr de 19 ani din cauza locului de parcare

Un tânăr de 19 ani a fost reţinut după ce a împuşcat un bărbat de 55 de ani cu un pistol cu bile. S-a întâmplat pe o stradă din Reşiţa, chiar în faţa blocului celor doi. Mărul discordiei: un loc de parcare râvnit de multă vreme de ambii bărbaţi. Victima a suferit mai multe răni la nivelul capului şi abdomenului.

de Iulia Pop

la 06.06.2023 , 08:45

Incidentul a avut loc sâmbătă seara pe o stradă din Reşiţa. Bărbatul de 55 de ani era afară, cu vecinii săi şi cu un câine al acestora când în zonă a ajuns şi tânărul de 19 ani. Cei doi au avut şi în trecut neînţelegeri legate de locurile de parcare, dar acum s-au luat din nou la ceartă. Pe băiat l-ar fi enervat inclusiv prezenţa câinelui, astfel că nu a durat mult până când s-a dus acasă, a luat arma cu aer comprimat, s-a întors, a tras iar apoi a fugit.

Tânărul agresor s-a ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violențe

Una dintre bilele de cauciuc l-a lovit pe bărbat deasupra ochiului. Dacă lovitura era cu un centimetru mai jos, omul ar fi ramas fără vedere. "Un tânăr cu mama lui o înjurat câinele şi pe doamna... şi foarte agresiv şi turbat... şi peste o oră a venit cu pistolul şi eram pe bancă şi o zis să mă ridic în picioare că dacă nu mă execută", spune bărbatul împuşcat. După ce a părăsit locul faptei, tânărul de 19 ani a ascuns pistolul cu bile din cauciuc într-o debara din scara unui bloc, unde a fost găsit, mai apoi, de către polițiști.

Vezi și

"Am identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr de 19 ani, din municipiu", a declarat Alina Boeru, IPJ Caras Severin. "Nu nu e bine, nu e bine că uite ce se îmtâmplă.  Ce ar trebui să facă legea. La vamă să se facă controale. Să nu-i mai lase pe ăştia să vină cu pistoale şi cu toate porcăriile", spune un alt bărbat. Tânărul agresor s-a ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

Iulia Pop Like

Îmi place să știu. Pun întrebări, și cer, imperios, răspunsuri! Îmi place să ascult. Sincer, uneori de atât e nevoie! Îmi place să scriu. Sunt perfecționistă și “lupt” pentru fiecare cuvânt din știre! Îmi place să zâmbesc.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » "A zis să mă ridic în picioare că dacă nu mă execută". Bărbat de 55 de ani, împuşcat cu pistolul cu bile de un tânăr de 19 ani din cauza locului de parcare