Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Abandonată pe stradă, o pisicuţă inteligentă a cerut ajutorul chiar la sediul poliţiei. S-a ales nu doar cu o porţie de mâncare, dar şi cu un cămin

Pierdută de mamă, abandonată de oameni, o pisicuţă a ales locul potrivit pentru a cere ajutorul. Chiar lângă sediul poliţiei din Neamţ.

de Redactia Observator

la 25.09.2024 , 16:41

Şi cum oamenii legii nu puteau rămâne indiferenţi la suferinţa unei fiinţe, micuţa felină şi-a găsit cu noroc o casă. Impresionată de situaţia ei şi de privirea care parcă implora ajutorul, pisicuţa şi-a găsit omul în persoana unei poliţiste. Iar de marţi are o casă, o familie şi multă iubire.

Ce spun poliţiştii

Ieri, colegii din Centrul Operațional Neamț au avut parte de o întâlnire un pic altfel. Aceștia au observat în apropierea Inspectoratului de Poliție o pisicuță abandonată.

Vezi și

Pisicuța, a devenit rapid vedeta zilei, cucerind inimile tuturor colegilor.

Pe acelaşi subiect

Povestea ei a luat o turnură fericită atunci când Ștefan, băiețelul unei colege din echipă, a primit de la mama sa o poză cu micuța felină. Acesta s-a atașat imediat de ea și a convins-o pe mama sa să o adopte.

Până la finalul zilei, acesta și-a găsit un nou cămin plin de iubire. Colega noastră, agent șef A.P., a preferat să rămână anonimă, dar ne-a împărtășit câteva imagini cu pisicuța în noua sa casă.

Dacă are sau nu instincte de polițist vom afla în curând, dar cu siguranță, aceștia i-au fost îngerii păzitori.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Cheltuiţi mai mult din bugetul familiei pentru produsele pentru copii decât pentru alte articole esenţiale?
Observator » Evenimente » Abandonată pe stradă, o pisicuţă inteligentă a cerut ajutorul chiar la sediul poliţiei. S-a ales nu doar cu o porţie de mâncare, dar şi cu un cămin