Antena Meniu Search
x

Ambulanță cu o tânără gravidă, izbită de un tramvai într-o intersecție din Timișoara (Video)

Un accident violent s-a produs în Timișoara, vineri seară. O ambulanță în misiune care transporta o tânără gravidă a fost lovită de un tramvai, într-o intersecție din Timișoara.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 14.02.2020, 23:02

Un accident într-o intersecție din Timișoara s-a produs între un tramvai și o ambulanță în misiune, care transporta o gravidă Vezi și
  • Un accident s-a produs vineri seară între un tramvai și o ambulanță în misiune, în Timișoara.
  • Ambulanța transporta o tânără gravidă.

Un accident violent s-a produs în Timișoara, vineri seară. O ambulanță în misiune care transporta o tânără gravidă a fost lovită de un tramvai, într-o intersecție din Timișoara. Șoferul salvării, pacienta, dar și vatmanița au fost răniți ușor în impact, iar tramvaiul a deraiat.

Potrivit IPJ Timiș, șoferul ambulanței avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune și a intrat pe culoarea roșie a semaforului în intersecția străzilor FC Ripensia și 1 Decembrie din Timișoara. Salvarea a fost lovită de tramvai, care, în acel moment, avea culoarea verde.

Ambulanța, care a fost avariată, transporta în acel moment o tânără de 22 de ani, gravidă. Pacienta și șoferul au fost răniți ușor. Sarcina tinerei nu a fost afectată, au transmis medicii.

De cealaltă parte, vatmanița, de asemenea, a suferit răni ușoare. În urma impactului, tramvaiul său a deraiat.

Conform procedurii, cei de la IPJ Timiș au deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă. 

- Acest articol a fost realizat cu informațiile și imaginile transmise de corespondentul Observator în Timiș, Iulia Dumitrașcu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ambulanță cu o tânără gravidă, izbită de un tramvai într-o intersecție din Timișoara (Video)