Antena Meniu Search
x

Animație grafică: cum s-a produs accidentul în care s-a stins cântăreața Anamaria Pop

O animație grafică realizată de Observator arată cum s-a produs accidentul dramatic în care a murit cântăreața de muzică populară Anamaria Pop. Tânăra, mamă a doi copii, a murit la doar câteva zile după ce împlinise 37 de ani.

de Redactia Observator

la 19.08.2019, 22:41

O animație grafică arată cum s-a produs accidentul din Cicârlău, în care a murit cântăreața Anamaria Pop Vezi și

O animație grafică realizată de Observator arată cum s-a produs accidentul dramatic în care a murit cântăreața de muzică populară Anamaria Pop. Tânăra, mamă a doi copii, a murit la doar câteva zile după ce împlinise 37 de ani.

Accidentul s-a produs pe DN1C, duminică după-amiază, în zona localității Cicârlău, din Maramureș. Anamaria Pop se afla la volanul mașinii Volkswagen și se îndrepta către Țara Oașului, unde urma să cânte la un eveniment.

La un moment dat, mașina a ieșit de pe șosea, a izbit violent un copac și a fost proiectată într-un șanț de pe marginea drumului. Martorii spun că la locul tragediei nu au fost urme de frânare.

Nu este clar, deocamdată, dacă a fost vorba despre oboseală sau dacă Anamaria Pop a avut o problemă medicală, care a dus la accidentul rutier.

Familia sa spune că tânăra a avut o perioadă foarte solicitantă, cu multe evenimente la care trebuia să fie prezentă.

(Reporter): Avea multe nunţi în perioada asta?

(Flaviu Costin, fratele cântăreței): Zi de zi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În mașină se afla și un pasager, un tânăr de 15 ani, artist, cu care Anamaria Pop era la prima colaborare. Adolescentul a fost rănit, dar a supraviețuit impactului.

Cântăreața de muzică populară era mamă a doi copii, pe care i-a crescut singură în ultimii 8 ani, de când i-a murit soțul. Anamaria Pop a fost și voluntar la Ambulanța Maramureș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Animație grafică: cum s-a produs accidentul în care s-a stins cântăreața Anamaria Pop