Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 2 ani rănită într-un accident cu 4 maşini pe Autostrada Soarelui

Un accident în care au fost implicate 4 maşini a bulversat traficul pe Autostrada Soarelui, duminică seară. Trei persoane au fost rănite în impact, între care şi o fetiţă de 2 ani.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 12.07.2020, 21:23

Un accident cu 4 maşini a blocat circulaţia spre Bucureşti pe Autostrada Soarelui Vezi și
  • O adolescentă rănită a fost preluată cu elicopterul.
  • Traficul a fost în cele din urmă reluat.

Accidentul s-a produs la kilometrul 42 pe Autostrada Soarelui, în zona Săruleşti, judeţul Călăraşi, pe sensul către Bucureşti. Patru maşini s-au ciocnit, iar în urma impactului, circulaţia a fost blocată temporar.

Trei persoane au fost rănite şi a fost nevoie inclusiv de intervenţia unui elicopter medical. O fetiţă de 2 ani a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti. O adolescentă de 17 ani a fost preluată cu elicopterul şi dusă, de asemenea, la Spitalul Grigore Alexandrescu. A treia victimă, o femeie de 47 de ani, a fost transportată cu traumatisme multiple la Spitalul Floreasca din Bucureşti, cu o ambulanţă.

Blocarea circulaţiei a dus la formarea unei cozi uriaşe pe A2. Ulterior, situaţia a fost remediată.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația s-a reluat pe autostrada A2 București-Constanța, pe sensul către Capitală, la kilometrul 42, în zona localității Sărulești, județul Călărași, circulându-se pe banda de urgență și pe prima bandă. A doua bandă rămâne în continuare restricționată pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului rutier”, au transmis poliţiştii.

- Acest articol a fost realizat cu informaţiile furnizate de reporterul Observator Corina Matlinschi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Fetiţă de 2 ani rănită într-un accident cu 4 maşini pe Autostrada Soarelui