Antena Meniu Search
x

Foto Accident bizar în Bistriţa-Năsăud: O șoferiță a rămas cu mașina proptită pe verticală, după impactul cu un Audi

Un accident spectaculos a avut loc, luni după-amiază, pe un drum din judeţul Bistriţa-Năsăud, unde o femeie a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar autoturismul său a derapat şi a rămas proptit în partea din faţă, fiind susţinut de un alt autoturism.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 04.09.2023, 17:49

acacident Bistriţa-Năsăud
Accident spectaculos în Bistriţa-Năsăud: O șoferiță a rămas cu mașina proptită pe verticală, după impactul cu un AUDI - ISU Bistriţa-Năsăud

Accidentul rutier a avut loc luni, între localităţile Orheiul Bistriţei şi Jelna. O şoferiţă în vârstă de 34 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar maşina sa s-a răsturnat, rămânând proptită de un alt autovehicul. Femeia era singură în maşină, iar la momentul sosirii echipajelor de prim ajutor ea era conştientă.

Conform ISU Bistriţa-Năsăud, femeia a suferit o contuzie la coloana cervicală şi o fractură la antebraţul stâng, fiind transportată la spital pentru investigaţii medicale suplimentare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ați prefera o săptămână de lucru de 4 zile?

Observator » Evenimente » Accident bizar în Bistriţa-Năsăud: O șoferiță a rămas cu mașina proptită pe verticală, după impactul cu un Audi