Antena Meniu Search
x

Video Accident ciudat în Capitală. Doi oameni, la spital, fără a fi atinşi de maşinile care s-au lovit: o femeie a fost arsă, un bărbat s-a înecat cu mâncare

Accident neobişnuit în Capitală! Un şofer de 65 de ani a intrat cu maşina într-un alt autoturism şi apoi a ricoşat într-un food truck parcat într-o piaţă din cartierul Cotroceni. În urma impactului, şoferul a fost grav rănit. Alte două persoane, victime colaterale, au ajuns la spital. Din cauza spaimei, un bărbat a făcut stop cardiac iar o femeie, vânzătoare în piaţă, a suferit arsuri pe o treime din suprafaţa corpului după ce a căzut pe ea ulei încins. Martorii spun că şoferul a fost neatent şi avea viteză. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 28.05.2023, 19:21

Vezi și

Accidentul s-a produs în parcarea din faţa academiei Militare din Capitală unde este amenajată o piaţă volantă. Zeci de oameni erau la cumpărături sau mâncau la rulotele din zonă în momentul impactului. Şoferul în vârstă de 65 de ani mergea spre cartierul Cotroceni când la un moment dat a pierdut controlul volanului şi a intrat într-o altă maşină. Din impact a intrat într-o alta care era parcată în piaţă. Doi oameni care erau la masă la rulotă au fost la un pas de moarte. Dar nu în impact. Un bărbat s a înecat cu mâncarea şi a intrat în stop cardio respirator, iar o femeie a suferit arsuri grave cu uleiul de la o fripteuză. Şi şoferul a fost rănit.

Rudele şoferului au venit să-şi facă dreptate

"A sărit ulei pe o doamnă care era aici în rulotă şi unui om i s-a făcut rău, s-a speriat, a făcut atac de panică", spune un martor. Cei trei răniţi sunt acum pe mâinile medicilor. Vânzătoarea din rulotă are arsuri pe 30% din suprafaţa corpului. Martorii spun că şoferul avea viteză dar reclamă faptul că şoseaua trece prea aproape de piaţa volantă. "Domnul care a făcut accidentul are baston, nu ştiu cum poate să conducă o maşină când ai baston. A lovit-o pe aia şi pe urmă a tras de volan şi a intrat în asta. A avut viteză mare", spune un alt martor.

În timp ce poliţia făcea măsurători, rudele şoferului de 65 de ani au venit la locul accidentului, puse pe scandal. "Caută scandal să-l disculpe pe taică-su. Taică-su s-a dat jos în baston, om incapabil să conducă maşina. Eram aici, ne omora aici şi tot el să sară la noi", spune un bărbat. "Nu mai ţineti partea la hoţi. Nu ai voie să dai autorizaţie să faci aşa ceva, niciodata. Cetăţenii trebuie să fie în siguranţă, punct. Nu dumneata care iţi vinzi brânza sau ce vinzi tu aici", spune o rudă a şoferului. În acest caz, poliţia a deschis o anchetă şi urmează să stabilească ce s-a întâmplat mai exact.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Accident ciudat în Capitală. Doi oameni, la spital, fără a fi atinşi de maşinile care s-au lovit: o femeie a fost arsă, un bărbat s-a înecat cu mâncare