Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Accident cu 5 morți în Hunedoara. Carnagiu pe șosea, după o depășire blestemată. Mașina s-a izbit de un cap de pod și s-a rupt în zeci de bucăți

Tragedie seara trecută în judeţul Hunedoara. Cinci bărbaţi au murit pe loc într-un accident cumplit petrecut în apropiere de localitatea Gelmar. Şoferul ar fi pierdut controlul volanului, a lovit un biciclist de 15 ani apoi s-a izbit de un cap de pod. Maşina în care se aflau cei 5 s-a făcut praf în urma impactului extrem de violent. Salvatorii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional. 

de Redactia Observator

la 12.08.2024 , 07:05

Autoturismul era condus de un tânăr de 22 ani, care se îndrepta alături de cei patru prieteni, spre localitatea Gelmar. La un moment dat, şoferul a încercat să depăşească o maşină, însă, cel mai probabil din cauza vitezei mult prea mari, a pierdut controlul volanului, a lovit un biciclist şi mai apoi s-a izbit de un cap de pod.   

Impactul a fost atât de violent încât maşina s-a rupt pur şi simplu în zeci de bucăţi. Ceilalţi participanţi la trafic au fost martorii unor scene greu de descris.

Accident în Hunedoara. Toţi cei 5 tineri din maşină au murit pe loc

Vezi și

"În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto şi a patru pasageri din autoturismul condus de acesta, precum şi rănirea biciclistului, un minor în vârstă de 15 ani, care a fost transportat la spital. în vederea acordării de îngrijiri medicale", a declarat Bogdan Nițu,  purtător de cuvânt IPJ Hunedoara. 

Unii martori susţin că atât şoferul cât şi pasagerii se aflau sub influenţa alcoolului în momentul producerii accidentului. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.  

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Ce faceţi cu hainele vechi, le aruncaţi sau le duceţi la reciclat?
Observator » Evenimente » Accident cu 5 morți în Hunedoara. Carnagiu pe șosea, după o depășire blestemată. Mașina s-a izbit de un cap de pod și s-a rupt în zeci de bucăți