Antena Meniu Search
x

Video Accident cu 5 victime, între care 3 minori, în Buzău. Un microbuz cu copii s-a izbit de o mașină. A fost activat Planul Roșu

ISU Buzău a activat, marţi, Planul Roşu de Intervenţie, după un accident în care a fost implicat un microbuz şcolar, în care se aflau 8 copii, şi o maşină. Mai multe persoane sunt evaluate de medici.

de Redactia Observator

la 25.04.2023, 17:10

Vezi și

Potrivit ultimului bilanţ transmis de ISU Buzău, în urma accidentului produs pe DN 10 au rezultat 5 victime.

"Trei copii din microbuz necesită îngrijiri medicale, dar sunt sunt conştienţi. Un alt copil a fost preluat de părinţi şi transportat la domiciliu, dar acolo a fost solicitată o ambulanţă pentru evaluare medicală. De asemenea, un adult din autoturism a fost preluat de o ambulanţă SAJ Buzău", a transmis ISU Buzău.

Accident în Buzău. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Conform IGSU, în accident au fost implicate un microbuz de transport persoane și un autoturism și s-a produs între localitățile Măgura și Ciuta. Pentru că numărul persoanelor implicate este mare, a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

"La fața locului echipajele operative intervin cu 1 autospecială de stingere, 1 autospecială de descarcerare, 2 autospecială transport personal și victime multiple, 1 ambulanță SMURD și 4 ambulanțe SAJ. În sprijinul forțelor din teren, a fost solicitat și un elicopter SMURD", a transmis sursa citată.

Sursa citată a precizat că traficul rutier se desfăşoară pe un sens, alternativ, estimându-se reluarea normală a circulaţiei în 30-45 de minute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Accident cu 5 victime, între care 3 minori, în Buzău. Un microbuz cu copii s-a izbit de o mașină. A fost activat Planul Roșu