Antena Meniu Search
x

Video Accident cu şapte persoane pe un drum din Olt. Cea mai tânără dintre victime are doar 10 luni - VIDEO

Un accident între două maşini, în care se aflau şapte persoane, printre care şi trei minori, a avut loc în judeţul Olt. Cinci dintre victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

de Redactia Observator

la 28.11.2021, 17:52

Vezi și

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, poliţiştii au fost sesizaţi, duminică, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Judeţean 653, în comuna Comuna Valea Mare, sat Recea.

''La data de 28 noiembrie a.c., ora 13.34, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Județean 653, în comuna Comuna Valea Mare, sat Recea.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment, la intersecția Drumului Județean 653 cu Drumul Județean 657, în localitatea Valea Mare, au fost implicate două autoturisme, în care se aflau 7 persoane (inclusiv 3 minori cu vârste cuprinse între 10 luni și 16 ani). 

Un autoturism, în care se aflau 3 persoane, era condus de un bărbat de 47 de ani din municipiul Craiova, iar celălalt, în care se aflau 4 persoane, era condus de un bărbat de 36 de ani din municipiul Slatina. În urma coliziunii, 5 persoane, din care două femei, de 34, respectiv 49 de ani și cei 3 minori, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. 

Conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă''.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor puse la dispoziţie de reporterul Observator Cristina Oprea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Accident cu şapte persoane pe un drum din Olt. Cea mai tânără dintre victime are doar 10 luni - VIDEO