Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video BMW făcut scrum pe autostrada Timişoara-Lugoj. Şoferiţa a observat cum din senin iese fum de sub capotă

O maşină marca BMW a fost cuprinsă de flăcări pe autostrada Timişoara-Lugoj. La volan era o femeie în vârstă de 36 de ani, care a simțit miros de fum. Aceasta a tras pe banda de urgență și imediat după, mașina a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii care au intervenit imediat vor stabili de la ce a pornit incendiul.

de Redactia Observator

la 27.11.2021 , 16:13

Şoferiţa unei maşini marca BMW care circula sâmbătă pe autostrada Timişoara-Lugoj a observat la un moment dat că iese fum de sub capota maşinii sale. A oprit, a coborât, apoi focul a cuprins întregul autoturism. Femeia a sunat imediat la numărul de urgenţe 112, iar la faţa locului au sosit rapid trei maşini de intervenţie cu 11 pompieri. Flăcările au fost stinse, însă incendiul a fost atât de puternic încât din maşină au mai rămas doar fiarele.

În urma incendiului nu a fost nimeni rănit. Pe perioada intervenţiei pompierilor, circulaţia pe pe autostradă a fost cu restricţii, în zona incidentului. Pompierii urmează să stabilească cu exactitate cauzele producerii incendiului.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor puse la dispoziţie de reporterul Observator Iulia Pop. 

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » BMW făcut scrum pe autostrada Timişoara-Lugoj. Şoferiţa a observat cum din senin iese fum de sub capotă