Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident cu şapte victime pe autostrada A1. O persoană a fost preluată de elicopterul SMURD

Un grav accident rutier, în care au fost implicate cinci maşini s-a produs, joi, pe Autostrada A1 Bucureşti-PIteşti, sensul  de mers către Bucureşti. Bilanţul victimelor până acest moment este de 7 persoane.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 18.08.2022, 22:57

UPDATE: ISU Bucureşti-Ilfov a trasmis că şase persoane au fost transportate la spital. 

Salvatorii acţionează cu o autospecială de stingere cu apa și spumă,  o autospecială de descarcerare, şase echipaje SMURD, dar și un elicopter SMURD.

Una dintre victime a fost descarcerată și preluată de elicopterul SMURD. Din fericire în urma accidentului nu au fost raportate pierderi de vieţi omeneşti.

Şase persoane au ajuns la spital

Pe acelaşi subiect

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 13,  pe sensul către Bucureşti, în zona localităţii Ciorogârla, judeţul Ilfov, s-a produs o coliziune în care au fost implicate trei autoturisme, o autoutilitară de transport marfă şi un microbuz”, a transmis Centrul Infotrafic.  

Sursa citată a precizat că traficul rutier este oprit în totalitate pe sensul către Capitală pentru a permite intervenţia echipajelor MAI.  

Ce spun autorităţile

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Accident cu şapte victime pe autostrada A1. O persoană a fost preluată de elicopterul SMURD