Antena Meniu Search
x

Foto Accident cumplit cu patru morţi pe DN 1, în Uileacu de Criș. Impactul s-a produs între o maşină și un camion

Tragedie în judeţul Bihor. Patru persoane au murit, marți dimineața, în urma impactului dintre o mașină și un camion, pe DN 1, în localitatea Uileacu de Criș.

de Redactia Observator

la 28.05.2024 , 08:15

Accident cumplit cu trei morţi pe DN 1, în Uileacu de Criș. Impactul s-a produs între o maşină și un camion
Accident cumplit cu trei morţi pe DN 1, în Uileacu de Criș. Impactul s-a produs între o maşină și un camion - Ionela Coste

UPDATE: Toate cele patru victime au fost declarate decedate. Oficialii ISU Bihor au declarat pentru news.ro că este vorba despre trei adulţi, bărbaţi, şi un adolescent. 

ŞTIREA INIŢIALĂ: Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul s-a produs pe DN 1, în localitatea Uileacu de Criș, județul Bihor. Impactul s-a produs între un autoturism și un camion.

În urma impactului au rezultat 4 victime din mașină, dintre care trei au decedat. „Din păcate, în urma accidentului rutier, trei persoane, din autoturism, au suferit leziuni care le-au provocat decesul, la fața locului. O altă persoană a suferit diverse leziuni, în prezent fiind evaluată medical de către personalul medical aflat la fața locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, comisar-șef Alina Fărcuța, potrivit bihon.ro.

Articolul continuă după reclamă

Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Sunteţi mulţumiţi de sistemul public de sănătate din România?
Observator » Evenimente » Accident cumplit cu patru morţi pe DN 1, în Uileacu de Criș. Impactul s-a produs între o maşină și un camion