Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Accident cumplit în Căpâlna, judeţul Sălaj. Şofer mort după ce a lovit un TIR, apoi a ricoşat într-un magazin de pe marginea şoselei

Un bărbat de 61 de ani, din Bistriţa, a decedat, duminică, după ce maşina în care se afla a intrat în coliziune cu o autoutilitară pe raza localităţii Căpâlna.

de Redactia Observator

la 04.08.2024 , 19:05

- Fii Observator

"Poliţiştii Formaţiunii Rutiere din cadrul Poliţiei Oraşului Jibou s-au deplasat la faţa locului, iar din primele verificări au stabilit că un bărbat de 61 de ani, din municipiul Bistriţa, judeţul Bistriţa Năsăud, în timp ce conducea un autoturism prin localitatea Căpâlna, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pătruns pe sensul opus de circulaţie, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară şi semiremorcă condus de un tânăr de 21 de ani, din localitatea Cerbu, judeţul Botoşani", se arată într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Potrivit sursei citate, în urma impactului, conducătorul autoturismului a decedat, iar o femeie de 57 de ani, pasageră în autoturism, a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportată la o unitate medicală.

Şoferul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii rutier continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier. 

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Accident cumplit în Căpâlna, judeţul Sălaj. Şofer mort după ce a lovit un TIR, apoi a ricoşat într-un magazin de pe marginea şoselei