Antena Meniu Search
x

Accident cumplit în Corabia: Un bărbat de 44 de ani pe bicicletă a fost spulberat mortal de un şofer de 29 de ani

Un bărbat de 44 de ani care circula pe bicicletă pe o stradă din Corabia, județul Olt, a fost lovit mortal de o mașină, duminică seara.

de Redactia Observator

la 18.03.2024, 09:33

- Shutterstock

Polițiștii au fost sesizați duminică seara, prin apel la 112, cu privire la faptul că pe strada Elena Doamna, în orașul Corabia, a avut loc un eveniment rutier, transmite IPJ Olt.

Accident cumplit în Corabia: un bărbat de 44 de ani a murit

Din primele verificări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un autoturism, condus de un tânăr de 29 de ani, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi acroșat un biciclist, respectiv un bărbat de 44 de ani, potrivit Mediafax.

În urma accidentului, biciclistul a murit. Șoferul a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul DrugTest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Accident cumplit în Corabia: Un bărbat de 44 de ani pe bicicletă a fost spulberat mortal de un şofer de 29 de ani