Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident cumplit în Gorj, între două maşini. Şapte persoane rănite, între care o fetiţă de cinci ani

Accident teribil în comuna Arcani din judeţul Gorj. Şapte persoane, între care o fetiţă de 5 ani, au fost rănite, după un impact între două maşini. Pentru una dintre victime a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare.

de Redactia Observator

la 28.07.2024 , 10:30

- ISU Gorj

Şapte persoane, între care o fetiţă de cinci ani, au fost transportate la spital, în urma unui accident rutier produs în comuna Arcani, judeţul Gorj, fiind implicate două autoturisme.

Accident grav în Gorj: 7 persoane rănite

"În jurul orei 23:00 am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe rază comunei Arcani în care au fost implicate 2 autoturisme. La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare, 2 ambulanțe SMURD și o autospecială pentru transport victime multiple din cadrul instituției noastre, precum și 4 ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, echipajele de intervenție constatând că în urma evenimentului rutier au rezultat 7 victime dintre care una încarcerată", potrivit ISU Gorj.

Articolul continuă după reclamă

S-a intervenit pentru extragerea din autoturism a persoanei încarcerate (un bărbat în vârstă de 27 de ani), concomitent cu operațiunile de acordare a primului ajutor calificat pentru celelelte persoane.

Astfel, au fost duse la spital două femei cu vârste de 50, respectiv 73 de ani, patru bărbaţi cu vârste de 25, 27, 50 şi 61 de ani şi o fetiţă de 5 ani.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Accident cumplit în Gorj, între două maşini. Şapte persoane rănite, între care o fetiţă de cinci ani