Antena Meniu Search
x

Accident cumplit în Muncelu, Alba. Două persoane au murit, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat într-o râpă

Accident cumplit în localitatea Muncelu, din Alba. Pompierii intervin pentru recuperarea a două persoane blocate într-un autoturism care s-a răsturnat într-o râpă, pe marginea drumului naţional 75. În maşină se aflau patru persoane, iar două dintre acestea s-au autoevacuat, celelalte două fiind inconştiente. 

de Redactia Observator

la 22.06.2024 , 12:54

UPDATE. „Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 72 de ani, și o femeie, în vârstă de 67 de ani, ar fi suferit leziuni ușoare. Celelalte două victime, două femei, în vârstă de 87 de ani, respectiv 90 de ani, din județul Mureș, au decedat”, anunță IPJ Alba.

ȘTIREA INIȚIALĂ. Accidentul a avut loc pe DN 75, pe raza localităţii Muncelu din judeţul Alba. Ajunse la locul evenimentului, echipajele de intervenţie au constatat că un autoturism s-a răsturnat într-o râpă. Două persoane au reuşit să iasă din maşină, alte două fiind blocate şi inconştiente.

Intervenţia este una dificilă, pompierii acţionând pentru stabilizarea autoturismului şi evacuarea persoanelor încarcerate. Cei doi au fost scoşi din autoturism şi sunt în stop cardio-respirator, paramedicii făcând manevre de resuscitare.

Articolul continuă după reclamă

La locul accidentului traficul rutier este îngreunat, anunţă Poliţia Alba.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Cât de uşor vă este să operaţi în sistemul e-Factura?
Observator » Evenimente » Accident cumplit în Muncelu, Alba. Două persoane au murit, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat într-o râpă