Antena Meniu Search
x

Video Accident cumplit în Orbeasca de Jos. Femeie moartă pe loc, după ce fiica ei s-a răsturnat cu mașina

Accident cumplit în Teleorman: O mașină s-a răsturnat in localitatea Orbeasca de Jos. În autoturism se aflau mama și fiica - mama a murit pe loc, iar fata, care se află la volan, a scăpat cu răni ușoare.

de Paul Nanian

la 16.01.2021, 21:46

Vezi și
  • La față locului carosabilul (DJ 504) era înghețat, temperatura fiind de -3 grade Celsius
  • Atenție, imagini și informații ce pot avea impact emoțional

Această acuză dureri la nivelul coloanei, și a fost preluată de ambulanță. Nu a apucat însă să afle că mama ei a murit pe loc, rămânând încarcerată între fiarele contorsionate. Această a suferit răni cumplite, având craniul pur și simplu secționat. Victima avea 64 de ani, iar fata de la volan 34.

Mașina cu numere de București s-ar fi răsturnat de mai multe ori, oprindu-se într-un cap de pod. Cazul a fost preluat de polițiști pentru cercetări.

Accident în Orbeasca de Jos, județul Teleorman

Accident în Orbeasca de Jos, județul Teleorman

ISU Teleorman

ISU Teleorman: În urma accidentului au rezultat 2 victime, de gen feminin, una dintre ele era conștientă și cooperantă, neîncarcerată, care acuza dureri la nivelul coloanei, iar cealaltă, pasagerul din dreapta, era încarcerată, fără semne vitale.

Persoana rănită a fost preluată de echipajele medicale pentru a primi primul ajutor calificat, ea urmând să fie transportată la UPU Alexandria pentru investigații și îngrijiri medicale de specialitate.

Persoana blocată fost scoasă din caroseria deformată de către pompieri, cu ajutorul accesoriilor din dotarea autospecialei de descarcerare. Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru stabilirea împrejurărilor producerii acestui eveniment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Accident cumplit în Orbeasca de Jos. Femeie moartă pe loc, după ce fiica ei s-a răsturnat cu mașina