Antena Meniu Search
x

Video Accident cumplit în Timiş. Trei morţi şi doi răniţi, după ce şoferul unei maşini s-a înfipt într-un cap de pod. Supravieţuitorii, singurii care purtau centură

Trei morţi, doi răniţi - e bilanţul unui accident cumplit care a avut loc pe o şosea din Timiş. Toate victimele se aflau în aceeaşi maşină. Erau prieteni şi se întorceau de la pescuit, când şoferul a pierdut controlul volanului în timp ce încerca să traverseze o cale ferată. Supravieţuitorii sunt singurii care purtau centură. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 29.06.2024 , 14:02

Cel mai probabil accidentul s-a petrecut din cauza vitezei, arată primele date din ancheta deschisă de poliţişti pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. 

Vehiculul scăpat de sub control a ieşit de pe şosea, a pus la pământ 3 copaci şi s-a înfipt într-un cap de pod, ricoşând într-un gard.

Trei dintre bărbaţii din maşină de 38, 47 si 62 de ani au murit pe loc, iar ceilalţi doi au fost răniţi. Au 21 şi 27 de ani, iar in cazul lor centura de siguranţă a făcut diferenţa dintre viaţă şi moarte.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Mergeţi în vacanţă pe litoralul românesc sau în străinătate?
Observator » Evenimente » Accident cumplit în Timiş. Trei morţi şi doi răniţi, după ce şoferul unei maşini s-a înfipt într-un cap de pod. Supravieţuitorii, singurii care purtau centură