Antena Meniu Search
x

Video Accident cumplit în Vaslui. O autoutilitară şi un TIR s-au ciocnit frontal. Un bărbat de 57 de ani a murit pe loc, prins între fiare

Tragedie, ieri după-amiază, pe Drumul European 581, din localitatea 7 Case, judeţul Vaslui. Un şofer, în vârstă de 57 de ani, care se afla la volanul unei autoutilitare a murit pe loc după ce s-a ciocnit frontal cu un TIR. Impactul a fost atât de violent, încât bărbatul a rămas încarcerat printre fiarele autoturismului. 

de Redactia Observator

la 10.02.2024, 07:54

Vezi și

Alarmaţi de bubuitura puternică, localnicii au sunat imediat la 112. La faţa locului au sosit mai multe echipaje de intervenţie, dar şi o ambulanţă SMURD. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de medici, decesul a fost declarat la scurt timp. 

Şoferul autotrenului a refuzat transportul la spital. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi urmează să stabileacă cine se face vinovat pentru producerea nenorocirii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Accident cumplit în Vaslui. O autoutilitară şi un TIR s-au ciocnit frontal. Un bărbat de 57 de ani a murit pe loc, prins între fiare