Antena Meniu Search
x

Copil în stare critică la spital, după ce a căzut secerat de un cablu electric de pe un pod peste Cerna

Accident cumplit în Hunedoara. Un adolescent de 12 ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a electrocutat în timp ce traversa podul peste Cerna.

Vezi și

Accident cumplit în zona combinatului din Hunedoara. Un adolescent de 12 ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a electrocutat în timp ce traversa podul peste râul Cerna, după care a căzut de la peste 6 metri.

Băiatul traversa podul spre halda de zgură din combinat. S-ar fi aplecat pe pod şi a atins cu piciorul drept cablurile de înaltă tensiune care alimentează calea ferată, spun poliţiştii. S-a prăbuşit apoi în gol şi a căzut pe terasamentul din beton al şinelor.

O ambulanţă a venit, de îndată, la faţa locului şi l-a preluat. Era conştient dar are un traumatism cranio-cerebral. Medicii de la Spitalul Municipal din Hunedoara suspectează că ar avea chiar o fractură craniană aşa că au chemat un elicopter SMURD care să-l ducă într-un spital de specialitate din Timişoara.

Băiatul este lovit şi în zona toracelui şi are arsuri de gradul doi la mâna şi piciorul drepte. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a vedea ce căuta copilul acolo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Copil în stare critică la spital, după ce a căzut secerat de un cablu electric de pe un pod peste Cerna