Antena Meniu Search
x

Accident de groază între o dubă şi un TIR, pe DN 7 în Bujoreni. Unul dintre şoferi, găsit mort, prins între fiarele contorsionate

Un accident rutier între o autoutilitară şi un autocamion s-a produs, joi, pe DN 7, în localitatea Bujoreni, judeţul Vâlcea, a informat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

de Redactia Observator

la 30.11.2023, 10:41

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea a precizat că un bărbat de 48 de ani din Arad a decedat în acest accident, după ce autoutilitara pe care o conducea s-a izbit de autocamion.

Potrivit reprezentanţilor ISU Vâlcea, în urma impactului între cele două autovehicule, bărbatul a rămas prins printre fiarele contorsionate ale dubei, fiind scos de echipajul de descarcerare fără funcţii vitale.

"Şoferul dubiţei a fost descarcerat de echipajele operative şi predat echipajului medical, inconştient şi, din păcate, fără funcţii vitale. Şoferul autotrenului a fost monitorizat de către echipajul SMURD, iar acesta refuza transportul la spital", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru, potrivit Agerpres.

Poliţiştii au transmis că în cauză se fac în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Accident de groază între o dubă şi un TIR, pe DN 7 în Bujoreni. Unul dintre şoferi, găsit mort, prins între fiarele contorsionate